Serdülő csapatunk eddigi szereplésének értékelése

Zelizi Miklóst a serdülő csapatunk edzőjét kértük meg, hogy a felkészülés kezdete óta eltelt időszak tapasztalatait ossza meg velünk!

 

Az elmúlt hetek, hónapok sok viszontagságot hozott a serdülő csapat részére. A felkészülési időszakban, és az iskola időszakában is sok kellemetlen dolog hátráltatta-hátráltatja a felkészülést és a versenyzést.

A szülői háttér, az iskolai eredményeket veszi előre. Ez természetes mivel a lányok, most döntik el, milyen középiskolát válasszanak a továbbtanulásuk érdekében. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy egy egyensúlyt kellene létrehoznunk, hogy a tanulás mellett, a sportra is tudjanak időt fordítani.

A legfájóbb események mégis azok voltak, amikor a szülői „unszolásra” négy játékosunk abba hagyta ezt a szép sportot. Remélem, hogy még viszontlátjuk őket.

Voltak azonban érkezők is. Az Ő beilleszkedésük zökkenőmentesen zajlott le. A lányokkal hamar megtalálták az összhangot. Az elkövetkező időszakban nekik a csapatjáték megtanulása lesz a fő feladat.

 

A hétköznapokban a lányok, a mindennapi edzéseken, legjobb tudásukkal részt vesznek. A hangulat jó, és az egymás közötti rivalizálások is csekélynek mondható. Az ősz beköszöntével a betegségek megjelenésével, a teljes csapat nem tud megjelenni, a foglalkozásokon, így nagy különbségek alakulnak ki az egyéni képességek között.

A Serdülő bajnokságban, a megmérettetésben, szeretnénk előre lépni, jobb teljesítménnyel előrukkolni. Az eddig lejátszott mérkőzések, felemásra sikeredtek. Ennek ellenére, mindenki a mérkőzéseken, a maximumot próbálja nyújtani.

Az edzéseken való nagyobb részvétellel előbbre tartanánk. Ezt tudatosítani kell nemcsak a lányokban, hanem a szülőkben is.

 

Serdülő csapatunk eddig lejátszott mérkőzéseinek eredményei a 2019/2020-as  idényben:

https://www.mksz.hu/v2h/920/003/p_003.asp?p_csapat_kod_al=1609&p_csapat_kod_evad_al=7

Serdülő III. osztály „C” csoportjának tabellája:

https://www.mksz.hu/v2h/013/002/p_002.asp?p_verseny_kod_al=440&p_verseny_kod_evad_al=7&p_kezilabda__evad_kod=7&p_fo_cim=Le%E1ny%20Serd%FCl%F5%20III.%20oszt%E1ly-C%20csoport

 

Zelizi Miklós edző

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük