Az elmúlt hét eredményei.

Megyei felnőtt bajnoki

KKHSZ  – Létavértes 24 – 52 (10-25)

 

Zelizi Miklós edző:

A felnőtt csapat péntek este, edzés időben játszotta le a bajnoki fordulót! A csapat tartalékosan, meghatározó játékosai nélkül, fiatalokkal kiegészülve, vette fel a versenyt, a bajnokságot toronymagasan vezető Létavértes ellen. Akik átrobogtak rajtunk. Nem sikerült felvenni a kesztyűt, a játék minden elemében jobbak voltak!

 

Gyermekbajnokság U12

KKHSZ – Debreceni Sportiskola I.  10-21

KKHSZ – Debreceni Sportiskola II. 17 – 29

Kapusi Krisztián edző:

A hétvégi U12-es fordulóban a lányok nagy része élete talán eddigi legnagyobb megmérettetése előtt állt, mivel a Debrecen mindkét csapatával meg kellett mérkőznünk. Büszkén mondhatom, óriásit küzdöttünk, és mind támadásban, mind védekezésben felnőttek a feladatokhoz.

 

III.o. serdülő bajnokság

KKHSZ – Berettyóújfalu 18 – 28 ( 9 – 13 )

 

Zelizi Miklós edző:

A  hazai pálya talán  minket zavart a legjobban. Egy keményen védekező ellenféllel szemben sok technikai hiba és rossz döntések jellemezték a csapatot.  Az elrontott helyzeteink után nem volt visszafutás, leindítottak minket! Nem szoktam külön kiemelni senkit, de most el kell mondjam, hogy a kapuban Csipkay Flóra , a mezőnyjátékosok közül pedig Király Kincső nyújtott számomra elfogadható teljesítményt! Az eredmény tükrözi a lányok hozzáállást ehhez a mérkőzéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük