Az U13-as csapatunk őszi szezonjának áttekintése.

U13 korosztály lassan befejezi az ez évi megmérettetéseit, így Bana Anikó edzőnőt kértük meg, hogy pár gondolatot osszon meg velünk az elmúlt időszakról!

 

U13-as csapatunk augusztusban kezdtük meg a felkészülést a 2019/2020-as idényre. Heti 4 edzéssel és 11 igazolt játékossal készülünk a versenyekre.
Az MKSZ gyermekbajnokság őszi fordulójának lassan befejeződik.
8 mérkőzés van már a lábunkban, ahol volt részünk sikerben és volt részünk sikertelenségben is. Hullámzó teljesítménnyel,de szinte a régió legtehetségesebb csapatai ellen mérkőzünk meg hétről hétre. Ez remek alkalom arra, hogy tudjunk fejlődni. Igazi tapasztalatokat itt szerezhetünk, ebből tudunk építkezni.

Mérkőzéseken láthattunk már csapatjátékot, de még az egy-egy elleni harc jellemző a lányok támadására. Az iramjáték, lerohanás a mi fegyverünk, de sajnos ezt csere nélkül nehéz 40 percig fegyelmezetten, hibák nélkül megvalósítani.
Vannak nagy szép mozdulatok, összjátékok, parádés gólok és nem utolsó sorban nagyon jó kapus teljesítmény a versenyeken. Nyitott védekezést is egyre jobban érzik a lányok, besegítenek egymásnak.
Már  nagyon várjuk, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.

A 2019-es év, záró fordulójának mi adunk otthont a hajdúszoboszlói városi sportházban december 8.-án, ahová mindenkit  szeretettel várunk!

Szeretném még elmondani, hogy sok szeretettel várunk kézilabdázni vágyó 2007-2008-as születésű lányokat – nem csak hajdúszoboszlóiakat –  csapatunkba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük