Az U11-es és U12-es bajnokságban is elkezdődtek a küzdelmek.

Az elmúlt 2 hétvégén az U11-es és U12 csapatunkért szoríthattak a családtagok, ismerősök, barátok, és nem utolsósorban a szurkolónk. 2020 február 22. napján Tiszafüreden mérkőzött meg az U12-es korosztály a Nyíradony és Debrecen gárdáival.

Az első mérkőzés edzőmérkőzéssé avanzsálódott, mivel a adonyi lányok nem voltak meg létszámban, és így hivatalosan 10-0-val a KKHSZ számára írták jóvá a mérkőzést. Kapusi Krisztián, a gárda edzője szerint kitűnő volt ez a mérkőzés a Debrecen elleni csata előtt, mert felébredtek a lányok, illetve az ellenfél ráébresztett minket a hiányosságainkra, melyet így azon melegében rendezni tudtunk.

A Debreceni Sportcentrum I. csapata ellen sokoldalúan, helyenként látványos gólokat szerezve játszott a gárda, de az eredmény megmutatta mekkora is a különbség fizikálisan, és játéktudásban. A szoboszlói lányok a vereség ellenére is emelt fővel távozhattak a mérkőzés után, mivel a maximumot kiadták magukból.

Eredmények:

KKHSZ – Nyíradonyi VVTK  10-0

Debreceni Sportcentrum I. – KKHSZ 26-14

 

Február utolsó hétvégéjén az U11-es csapatra került a sor, hogy megmutassa magát a pályán, melyre a debreceni Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban adódott lehetőség. Az ellenfelek a Téglási VSE, és a balmazújvárosi Kalmár Zoltán DSE csapatai voltak.

Kapusi Krisztián vezetőedző:

Az napunk indításaként játszottunk egy jó kis rohanós mérkőzést a téglási lányok ellen, melyből mi jöttünk ki győztesen, az elsőtől az utolsó pillanatig nagy akarással, és gólra törően játszott a kis csapatom.

A balmazújvárosi mérkőzés az egy nagyon nehéz feladat volt, mivel egy nagyon képzett, jó ellenféllel szemben játszottunk, akiknek mostanában nem sikerült megnehezítenünk a dolgát. Az első félidőben sajnos most sem jártunk sikerrel, így a második játékrészben hatalmas hátrányt kellett ledolgoznunk, ami részben sikerült is a fegyelmezett, határozott játékunknak is köszönhetően, bár a végén vesztesen hagytuk el a pályát sajnos.

Eredmények:

KKHSZ – Téglási VSE  21-2

Kalmár Zoltán DSE – KKHSZ 11-10

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük