Az elmúlt hétvége eredményei

Október első hétvégéjén több korosztályunknak is kötelezettsége volt a saját bajnokságában, az alábbiakban az eredményekről, a szakvezetők tapasztalatairól számolunk be, képekkel színesítve.

U12:

Hajdúnánás SK Szatmár – KKHSZ 21-26

KKHSZ – Dombrád Mobil DSE 37-8

Némethné Bana Anikó:

Az elmúlt hétvégén játszottuk az első U12-es fordulónkat, ezért nagy izgalommal várták a héten a lányok, hogy hol és kivel fogunk játszani. Ezen a hétvégén, a Hajdúnánás Szatmár és Dombrád ellenfelei voltunk, mindkét mérkőzésén a kezdeti illetődöttség után, magabiztosan, gólra törően játszottunk. Mindenki hozzá tette a munkáját a sikerhez! Büszke vagyok a lányokra, mert végig mosolygósan, lelkesen, fegyelmezetten végezték a feladatukat és az „új” játékosokat is segítették az első góljaik megszerzésében.

U14:

KKHSZ – Abony 17:23

Székács SE Törökszentmiklós – KKHSZ 11:3

Hornyák Lajos:

Vasárnap U13-as csapatunk az U14-es korosztályban, Szászberekben játszott két mérkőzést! Mindkét ellenfél nagy falatnak bizonyult abból a szempontból, hogy nem sikerült pontot szerezni. Míg az első mérkőzésen a védekezés nem volt elég hatékony, a másodikon a góllövéssel álltunk hadilábon. Sajnos az egy év korkülönbség még ilyenkor nagyon sokat számít, de pontosan ezért játszunk itt hogy minden gólért és akár minden jó védekezésért hatványozottan kelljen megküzdeni, remélhetőleg ezzel még hatékonyabbá válik a fejlődésünk!

Felnőtt:

KKHSZ – Kalmár DSE 18-38

Zelizi Miklós:

Vasárnap a serdülő lányokkal kiegészülve, megyei felnőtt mérkőzést játszottunk. Az eredményben jól látható a két csapat közötti tudás különbség. Az első félidőt harmatgyenge támadás és védekezés jellemezte, a második félidő elején, már egyenrangúan játszottunk, de a végét megint elrontottuk. Így alakult ki a végeredmény! A sok technikai hiba nem fér bele, ilyen csapatok ellen, nem merünk felszabadultan, tét nélkül játszani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük