Eredmények

U11:

BMSE-KKHSZ

KKHSZ-BLKSE

Kapusi Krisztián:

A hazai rendezésű fordulóban a lányok két mérkőzést játszottak, az első mérkőzés a korai kezdési időpontnak is betudhatóan kicsit álmoskásan zajlott, de óriási pozitívum, hogy végig nagy akarással játszottak, és minden esetben törekedtek arra, hogy az edzésen tanultakat a pályán is végrehajtsák. A második mérkőzés már merőben más képet mutatott -főleg védekezésben- hatalmasat küzdve, egymást kisegítve, igazi csapatmunka volt. Összességében a forduló nagyon hasznos volt a lányok fejlődése szempontjából.

U13:

KKHSZ-Székács KE 33-1

KKHSZ-Gyomaendrődi NKSE 16-11

Hornyák Lajos

Az ünnepek miatti kihagyás után a hétvégén folytatódtak a Gyerekbajnokság mérkőzései. U13-as csapatunk Szeghalmon szerepelt ahol ismét két mérkőzést játszottak, először a Törökszentmiklós csapata nem okozott gondot ( 31:1), majd a jóval nagyobb játékerőt képviselő Gyomaendrőd csapatát is sikerült végig vezetve legyőzni (16:11)! A lányok mindkét mérkőzésen nagy akarattal és koncentrációval álltak a mérkőzésekhez, ami a jól megérdemelt győzelmekhez vezetett!

Serdülő III. osztály:

Gyöngyösi KK-KKHSZ  26-21

Zelizi Miklós:

2021.10.27-én folytatódott a lány serdülő csapatunknak, az őszi pontvadászat. A bajnoki címre is esélyes Gyöngyös csapatához látogattunk. Az előző, elveszített bajnoki mérkőzés után kellett felvennünk a versenyt,  ennek tudatában lányok nagyon odatették magukat, mind támadásban, mind védekezésben is, végre láttam visszaköszönni a héten gyakoroltakat. Ennek köszönhetően, a mérkőzés nagy részében méltó ellenfelei voltunk a bajnok aspiránsnak. A mérkőzésen 16-16-ig mi vezettünk, de egy kihagyott 7 méteres, és egy eladott labda megtörte a lendületünket, amit kihasznált az ellenfelünk. Itt már futottunk az eredmény után, amit nagy akarással sikerült döntetlenen tartani egy darabig,  de a végén a góllövés kényszere miatt rossz döntések születtek, ami miatt kinyílt az olló! Mindezek ellenére egy jó mérkőzést játszottunk, ahol voltak technikai hibáink, de a lányok lelkesedéssel, küzdeni akarással most ellensúlyozták. A mutatott játék, remélem az elkövetkező mérkőzéseken állandósulni fog! Kiemelném a kapusunk Tóth Hanna teljesítményét, amely tartást adott a csapatnak! A mérkőzés végén, a Gyöngyösiek UP Igazgatója, Rosta István is odajött és gratulált a lányoknak! Hajrá, Lányok, Hajrá K.K. HAJDÚSZOBOSZLÓ!

Felnőtt:

Nyíradony-KKHSZ 44-15

Kalmár DSE – KKHSZ 47-17

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük