Az elmúlt hét eredményei

Az előző héten történtekről, a korosztályos csapataink edzői segítségével számolunk be.

U11:

Némethné Bana Anikó:

Az U11-es korosztályunk is pályára léphetett az elmúlt hétvégén.  Két mérkőzést játszottunk. Ebben a korosztályban még nincs eredmény számítás. A lányoknak nagyon nehéz lesz eleinte,hiszen most van az átállás a szivacskézilabdáról bőrlabdára, kis pályáról a szabvány méretű pályára, illetve már kiegészültünk a 6+1-es felállásra. Megszeppenve kezdtük a játékot,hiszen még a csapat nagy része nem játszott mérkőzést, pláne szurkolók előtt, nagyon szerették volna megmutatni a tudásukat. Öröm volt látni, ahogyan élvezték a játékot, számukra pillanatoknak tűntek a mérkőzések.

U13:

Hornyák Lajos:

A hétvégén a jól bevált rendszer szerint, ismét pályára lépett U13-as csapatunk is. Szombaton Hajdúböszörményben következett a két újabb erőpróba. A múlt héttel ellentétben most mindkét mérkőzésen sikerült maximális odaadással és hittel küzdenie mindenkinek, amire az ellenfeleinket látva nagy szükségünk is volt! Mindkét mérkőzésre jellemző volt hogy nagyszerű időszakokat, érthetetlen hibákkal tarkított percek követtek, de a küzdőszellemünk végig töretlen maradt, ami 2×40 percig igencsak megsüvegelendő tett a lányoktól! Ami jelenleg elvárható a csapattól azt maximálisan teljesítette!

KKHSZ– Kalmár DSE 9-14

KKHSZ – Szeghalom 14:13

Felnőtt:

Zelizi Miklós:

Vasárnap este Nádudvaron, a BLKSE csapatával játszotta soron következő mérkőzését csapatunk. Az előző meccsekhez képest már bátrabban, gólra törőbben játszottunk, átléptük az eddig elérhetetlen 20 gólt! Sajnos rutintalanságunk és a fizikai és tudásbeli hiányosságaink, ma is megmutatkoztak! De a küzdeni akarással nem volt probléma! A védekezést kell a jövő héten sokat gyakorolnunk, hogy fejlődjünk, kevesebb gólt kapjunk. Bizonyítva mind magunknak és az ellenfeleinknek, van bennünk potenciál.

BLKSE-KKHSZ 48:24

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük