Átestek a tűzkeresztségen az U8-U9-es lányaink.

Hosszú-hosszú hónapok fárasztó edzései után végre a pályán is megmutathatták leányaink, hogy mit is tanultak eddig, erről a csodálatos sportágról. A mérkőzésekről, a tapasztalatokról, a csapatokról Szűcs Sarolta vezetőedző gondolatait olvashatják.

Vasárnap Hajdúnánáson rendezték meg a Kisiskolás verseny U8, U9 korosztályok versenyét. Végre mi is részt tudtunk venni, ez volt az első versenyünk. A Lányok izgatottan készültek a versenyre velem együtt, hiszen első alkalom volt, ahol „éles” helyzetben tudtuk megmutatni mire vagyunk képesek. Korai indulás nem zavarta a Lányokat, vidáman és izgatottan várták a mérkőzéseket. Két korosztályban, U8 és U9 korosztályban indultunk és 2-2 mérkőzés várt ránk.

Az U8-as korosztályban Hajdúnánás és Nyíradony csapataival mérkőztünk meg, határozott és fegyelmezett játékkal, tudásunknak megfelelően nyertük meg a mérkőzéseket.

U9-es korosztályban pedig Berettyóújfalu és a karcagi Sütő Kézisuli csapataival mérkőztünk meg.  Itt már kicsit nehezebb dolgunk volt és az időben elhúzódó meccsek miatt a Lányokon kicsit már látszódott a fáradtság, ami a játékunkon is érezhető volt. Így a Berettyóújfalu ellen még könnyen nyertünk, viszont a karcagi csapat határozottabb játéka ellen nem tudtuk felvenni a ritmust és azt a mérkőzést nem sikerült most megnyerni, de ez nem zavarta meg a csapatot. A vereséget is helyén kell kezelni és megmutatták a Lányok, hogy ezt is tudják.

Büszke vagyok a Lányokra, mert tudásuknak megfelelően és az edzéseken mutatott fegyelmezettséghez képest még fegyelmezettebben és határozottabban játszottak. A versenyhelyzettel járó stresszt jól kezelték. A versenyen lehetőségük volt a mérkőzések hangulatát, a versenyszellemet megtapasztalni. Edzőként nekem is fontos nap volt, hiszen megtapasztaltam, hogy a többi csapathoz képest hol tartunk a fejlődésben, hol kell még jobban dolgozni, hogy hatékonyabbak legyünk és fejlődésünk érdekében még mit kell javítani.

Végül a Csapat:

Bujdosó Dóra, Gál Enikő, Hegyesi Flóra, Virág Hanga, Boruzs Lia, Szilágyi Izabella, Szabó Dóra, Harmati Hanna, Szabó Zselyke és Dobi Ajsa, aki sajnos most betegség miatt nem tudott velünk ott lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük