Folytatódtak a Serdülő III. osztály küzdelmei.

Az elmúlt napokban a Serdülő Leány csapatunk 2 mérkőzést is játszott, melyekről Zelizi Miklós vezetőedző számolt be:

2020. február 22. szombat
13:00 Kézilabda Klub Hajdúszoboszló- Alsózsolcai KSC-BOKA 24 – 33

A hét közepén, az idősebbekkel felálló Vegyipari Szakközépiskolával lejátszott edzőmérkőzés, jó hatással volt a lányokra. Önbizalommal, nagy lelkesedéssel kezdték el a mérkőzést. Az eddig rájuk jellemző bátortalanság nem látszott. Sajnos a technikai hibákat, bár sokkal kevesebb volt, az ellenfél, a miskolci sportiskola, rendre kihasználta. De az ilyenkor szokásos összeesés nem jellemezte a csapatot.. Mindent megtett, hogy jó eredmény szülessen. Sajnos a támadásoknál eladott labdák, nagyobbra nyitották a különbséget. A felállt védelmünk ellen kevésbé voltak hatékonyak! Végre csapatként tudtak működni, harcolni egymásért. Végre a kitűzött célt is sikerült elérniük, 20 gól felett befejezni a mérkőzést, és 10 gól alatt maradni, amennyiben vereséget szenvedünk! Jól mutatja, hogy fejlődtünk, az ellenfél edzője is megdicsérte a lányokat! Ezt teszem én is, ÜGYESEK VOLTATOK! A NYÍRADONY ELLEN ÚJBÓL MEGMUTATHATJÁTOK!

2020. február 26. szerda
16:30 Nyíradony VVTK – Kézilabda Klub Hajdúszoboszló 23 – 19

Sajnos nem sikerült! A jó formát, hozzáállást átmentenünk a Nyíradony elleni idegenbeli mérkőzésre. Még az első félidőt nyertük kettővel, addig a második félidőben, mentálisan, fizikálisan szét esett a csapat. Sem támadásban, sem védekezésben nem tudtunk megújulni. 4 gólod vereség lett belőle. Lesz mit megbeszélnünk, és felrázni a csapatot ebből a blamázsból! fontos lesz, mivel a Bőcs ellen kell javítanunk! Tudom és bízom Bennük, hogy ettől sokkal többet tudnak!

Az U11-es csapat a Főnix kupán.

Egyesületünk U11-es csapata az elmúlt hétvégén az ország egyik legnívósabb utánpótlás kézilabda tornáján vett részt Debrecenben.

Kapusi Krisztián edző:

A lányok a bajnokságban megszokottaktól jóval színvonalasabb mérkőzéseken csiszolhatták a tudásukat, amit maximálisan el is végeztek. Volt 1-2 mérkőzés ahol akadozott a játékunk, de ahogy ez egy ilyen tornán lenni szokott, a végére jöttünk bele a játékba, és a Győri Audi Eto Kc csapata ellenei utolsó mérkőzésen, a legjobb teljesítményt nyújtottuk, mióta együtt dolgozunk. Bízom benne, hogy ez a lendület a bajnokságra is megmarad.