Heti program

Felnőtt Megye:

2020. október 1. csütörtök

19:00 Létavértes SC – KKHSZ

U14:

2020. október 3. szombat
Karcag, Városi Sportcsarnok

13:00 Létavértes SC – KKHSZ

15:00 KKHSZ – Debreceni Sportcentrum 2

U12:

2020. október 3. szombat

Berettyóújfalu

9:00 KKHSZ-Berettyóújfalu ,

10:50 KKHSZ- Kalmár DSE.

 

Az Ifjúsági bemutatkozása.

Az ifjúsági csapatunk lejátszotta első mérkőzését az Ifjúsági III. osztályban, az ellenfél a BLKSE csapata volt.

Kapusi Krisztián vezetőedző:

Biztató kezdés után sajnos ugyanazokat a hibákat követtük el, mint a felnőtt csapat Nyíradonyban, körülményes, és pontatlan támadójátékunk miatt sajnos nagyon sok tiszta ziccert lőhetett az ellenfél a kapusainknak. Sajnos volt egy sajnálatos sérülés az első félidő közepén, mely nagyon megzavarta a lányaimat. Ezúton is kívánunk gyors gyógyulást Szoboszlai Ancsinak.

BLKSE-KKHSZ  41-12

Elstartolt a Női Megyei Bajnokság

Szeptember 18-án kezdetét vette a felnőttek versengése, csapatunk az 1. fordulóban Nyíradonyban lépett pályára, illetve a következő hétvégén a BMSE csapatát fogadta.

A mérkőzéseket Kapusi Krisztián vezetőedző értékelte:

A „csikócsapatom” Nyíradonyban csak rövid időkre tudta megnehezíteni a rutinos, nagyon jó erőkből álló ellenfél dolgát. A támadójátékunk sajnos nagyon lassú és körülményes volt, és a labdaeladásainkat könyörtelenül kihasználta az ellenfél,  gyorsvonatként átrobogott rajtunk. A pozitívuma a mérkőzésnek az volt, hogy jó néhány ifista kislány be tudott mutatkozni felnőtt szinten.

A Berettyóújfalu elleni mérkőzés képét nem tükrözi hűen az eredmény. Az első félidő egy nagyon éles, helyenként szép játékot hozott, ha kihasználjuk a helyzeteinket, akkor még szorosabb lehetett volna. A második félidőben sajnos elfáradtunk, és az ellenfél gyors ellentámadásokkal magabiztos győzelmet aratott.

Nyíradony VVTK – KKHSZ  47-14 (23-4)

KKHSZ-Berettyó MSE 19-35 (9-13)

U13-as szezonkezdet

Egyesületünk U13-as csapata elkezdte a küzdelmeket a bajnokságban, a hétvégi forduló történéseiről Hornyák Lajos vezetőedző számolt be:

Hosszú kihagyás után az egy évvel idősebbek között ugyan, de végre bajnoki mérkőzéseket tudtunk játszani! Ebben a korosztályban a tapasztalat szerzés és a mérkőzésszám növelése céljából indultunk el! Nyilván az eredményt illetően ebben a korosztályban vérmes reményeink nem lehetnek de a fejlődésüket nagymértékben segítheti! A hétvégi hűen tükrözte a jelenlegi tudásszintünket ebben a korosztályban , pillanatnyilag minden apró lőtt gólnak ,és egy -egy kivédekezett támadásnak is nagyon kell örülnünk !

KKHSZ- BLKSE 4: 20

KKHSZ- Kalmár Dse ,B’ 8:15