Megyei forduló

A Nemzeti Ünnepünk utáni napon déli 12-kor találkozott felnőtt csapatunk a Nyíradony gárdájával.

Kapusi Krisztián:

Az első találkozásunkhoz képest léptünk valamelyest előrébb játékban, de ez az eredményben sajnos csak minimálisan látszott meg, volt 1-2 jó teljesítmény, főleg biztató volt a fiatalok bátor játéka..

KKHSZ-Nyíradony VVTK 17-45

Hosszú hétvége az Ifjúsági csapatnál.

Az ünnepi hétvége hosszúra sikeredett Ifjúsági csapatunk részére, mivel csütörtökön előbb a Sárospatak csapatát fogadta, illetve vasárnap délután Alsózsolcára látogattunk.

Kapusi Krisztián vezetőedző:

A heti első mérkőzés első félidejében végre olyan játszottunk, amire a lányok büszkék lehetnek, egy erős csapat ellen méltó ellenfelek voltunk, 1-2 hibát leszámítva még sokkal szorosabb is lehetett volna a játékrész. A második félidőben sajnos már árnyéka voltunk önmagunknak.

Az alsózsolcai mérkőzésen sajnos csak percekre tudtuk felvenni a ritmust az ellenfél csapatával, mely könyörtelenül kihasználta az összes hibánkat. Többeknek 4 napon belül ez volt a 3. mérkőzésük, így aztán elég sűrűre sikeredett a hétvégénk.

 

Kézilabda Klub Hajdúszobo – Sárospataki USI 18 – 40

BSK – Kézilabda Klub Hajdúszobo 48 – 13

Városi rangadó

Az elmúlt pénteken a város két női felnőtt csapata találkozott egymással a megyei bajnokság aktuális fordulójában, melyen az ANKSE csapata diadalmaskodott.

Kapusi Krisztián:

Formálódó csapatom sajnos csak helyenként tudta megnehezíteni a helyzetét az ellenfelünknek, a gondjainkat tovább tetézte, hogy Bács Juli az első félidő közepén sajnálatos sérülést szenvedett, ezúton kívánunk neki jobbulást.

KKHSZ-ANKSE 26-34

Miskolcon járt az Ifjúsági csapat!

Az Ifjúsági III. osztály elmúlt fordulójában csapatunk a Miskolci VSC vendége volt.

Kapusi Krisztián vezetőedző:

Végre játszottunk egy olyan mérkőzést, amiben sokkal több is lehetett volna, de sajnos még rutintalanok vagyunk ebben a korosztályban, illetve vannak többen akik nem sokat játszottak még egymás mellet, attól függetlenül úgy gondolom, nagyobb bátorsággal, alázattal  sokkal szorosabb mérkőzést játszhattunk volna.

MVSC-KKHSZ 29-21

A vasárnapi U14-es forduló.

Az elmúlt vasárnap U14-es csapatunk Debrecenben mérkőzött meg ellenfeleivel, a történésekről Némethné Bana Anikó vezetőedző számolt be:

A mai nap az első mérkőzésünket a Debreceni Sportcentrum 1-es csapata ellen játszottuk. Az ellenfelünk mentálisan és fizikálisan is sokkal jobb állapotú játékosokból áll. Nagyon kemény játékuktól megtorpantunk, még a tapasztaltabb lányaink is. Nem mertünk támadni. Sajnos a bírók sípja sem működött támadásainkkor, így teljesen egyoldalú mérkőzés alakult ki. A 2. mérkőzésen a Berettyóújfalu ellenfelei lehettünk. Az első félidőben még feltudtunk zárkózni, de a 2. félidőre elfáradtunk. Az új kislányok nagyon szépen, figyelmesen, koncentráltan igyekeznek felvenni a játékritmusát. Ma is tapasztalatot szereztünk, a kézilabda nem kisasszony sportág.

Heti program 2020.10.12-2020.10.18.

2020. október 16. péntek

19:30 KKHSZ – Hajdúszoboszló ANK SE /zárt kapu/ felnőtt megyei

2020. október 17. szombat
Debrecen Gizella út
09:00 KKHSZ – Debreceni Sportcentrum  U12
10:50 Berettyó MSE – KKHSZ U12
13:00 Miskolci VSC – KKHSZ Ifjúsági III. osztály

2020. október 18. vasárnap
Debrecen, Gizella utcai spcs.
10:00KKHSZ – Debreceni Sportcentrum 1  U14
12:00 Berettyó MSE – KKHSZ U14

Megyei felnőtt bajnoki forduló

A vasárnapi menü ebéd helyett a felnőtt csapatunk mérkőzése volt melyen meggyőző fölénnyel abszolvált a listavezető vendég csapat. KKHSZ-BLKSE 19-38

Kapusi Krisztián:

Voltak jó megoldásaink támadásban, és védekezésben, de összességében természetesen érvénesült a paprforma. A mai nap legfontosabb eredménye az volt, hogy a fiataljaink bátor játékkal, jó megoldásokkal vetették észre magukat, amely záloga lehet egy jövőbeli eredményesebb szereplésnek.

Újból pályán az U-13-as csapat.

A hétvégi fordulóról Hornyák Lajos vezetőedző számolt be:

Szombaton ismét az idősebb korosztalyban próbáltunk maradandót alkotni. Az első mérkőzésen nagyon jol kezdtünk de sajnos a helyzetünkbol nagyon kevés kaput eltalálo lövés született igy ahelyett hogy ott megnyertük volna a mérkőzést látótávolságon belül tartottuk az ellenfelünket majd a sok pontatlanságtol annyira elbizonytalanodtunk, hogy az ellenfelünk utolért bennünket igy meg kellett elégednünk a döntetlennel ! A második merkozesen tanulva az előző mérkőzés hibáiból sokkal pontosabban lőttünk igy fölényes győzelmet arattunk!

KKHSZ- Buji DSE 13:13 , KKHSZ- Kállósemjén 19-5!

Hajdúszoboszló – Mezőkeresztes Ifi bajnoki

Az elmúlt csütörtökön az ifjúsági csapatunk a Mezőkeresztes fogadta, a mérkőzés 30-14-es vendég sikerrel zárult.

Kapusi Krisztián:

Jó kezdés után sajnos leblokkoltunk, és az ellenfél az összes hibánkat könyörtelenül kihasználta. A lányok hozzáállására nem lehetett panasz, de sajnos támadásban nem sikerült semmi a mai napon.