Fordulók az u14-es korosztályban

Az elmúlt hetekben 2 fordulót is rendeztek az U14-es krorosztályban, ezekről Némethné Bana anikó számolt be:

Februárban megkezdődött a U14-es csapat, 2021/22-es szezon tavaszi fordulója. Február 13.-án Karcagra látogattunk el, ahol Köröstarcsa és Törökszentmiklós ellenfelei lehettünk. A csapatokon látszott, hogy a pandémiás helyzet miatt rég léptünk pályára. Mérkőzéseken kevés gól született, technikai hibák jellemezték a mérkőzéseket. Viszont a győzni akarás feltámadt a lányokban, szoros izgalmas véghajrák meghozták az edzések gyümölcsét.

Köröstarcsa-KKHSZ 13:15

Törökszentmiklós-KKHSZ 15:15

A legutóbbi hétvégén hétvégén Berettyóújfaluban tartották a soron következő bajnoki fordulókat,az U14-es csoprtunkban. Berettyóújfalu és Karcag csapata ellenfelei voltunk. Sajnos nem sikerült az előző forduló lendületét felvenni. A két csapat ellen hamar előjöttek a hiányosságok, a lendület hiánya és a győzni akarás. Az első mérkőzésen a kapusunk lesérült, így át kellett forgatni a csapatot. Kevés játékossal tudtunk elmenni a mérkőzésekre, ezért hamar elfáradtunk az ellenfeleink sor cseréjével szemben. Sajnos 2 vereséggel tértünk haza. Innen is gyors felépülést kívánok a kapusunknak, Tóth Hannának. KKHSZ-Berettyóújfalu 10:15

Karcag Sütő Kézi: KKHSZ 24:12

 

Sikerekkel tért vissza az U12-es csapat.

A hétvégi fordulóról Hornyák Lajos vezetőedző számolt be:

Az U12-es korosztallyal három hónap után tudtunk ismét bajnoki mérkőzéseket játszani! Fehérgyarmatra utaztunk ahol két nálunk mindenben hátrább tartó csapat volt az ellenfelünk! Az elején kicsit izgultak a lányok, de az idő előre haladtával az egyre több jó megoldás hatására feloldodtak és megközelítőleg úgy játszottak ahogy tudnak! Ez az egyre bátrabb játék két biztos győzelmet eredményezett!

KKHSZ – Nyíregyháza 14-2

KKHSZ – Nyírbátor 18-5