Szomszédvárak csatája

A serdülő III. osztály E csoportjában, csapatunk a Berettyóújfalut látta vendégül az elmúlt csütörtökön, a mérkőzés tapasztalatairól Zelizi Miklós edző számolt be:

Csütörtök délután a Berettyóújfalu csapatát láttuk vendégül a serdülő bajnokságban. Rangadónak indult, de rosszul kezdtük a mérkőzést, indiszponáltan és idegesen játszottunk. Mint kiderült ez az egész mérkőzésre igaz lett. A mérkőzés végeredménye hízelgő számunkra, amit a lelkesen és jól játszó, gólra törő Király Kincsőnek köszönhet a csapat! A kapusok hozták az átlagot, míg a többiek, tudásuk alatt teljesítettek. A lövéseink lagymatagok, és pontatlanok voltak, még  a nyilvánvaló helyzeteket sem ismertük fel. A beállósaink zárását, vagy megjátszását, meg sem kíséreltük, a lövés hatékonyságunk csapnivaló volt ezen a mérkőzésen. Sajnos a lányokon nem láttam a győzni akarást. Ez a vereség talán ráébreszti a csapatot, hogy többet kell beletenni az edzéseken, ha nem szeretnének rosszul szerepelni a továbbiakban.

KKHSZ-BMSE 22-26

Az elmúlt hét történései

A mögöttünk álló héten, újból versenybe szálltak Egyesületünk csapatai, több mérkőzésen is nagyon szép eredmények születtek, melyekről a csapataink edzői számolnak be:

U12:

Némethné Bana Anikó:

Nagyecsed és a Vitka SE ellenfelei voltunk.
Mindkét csapat ellen összeszedetten, gólerősen játszottunk,  maximálisan kihasználtuk a lehetőségeinket, mint támadásban,mint védekezésben. Az összes pályára lépő játékos hatalmas dicséretet érdemel.

Rákóczi SE Nagyecsed – KKHSZ 6-34

KKHSZ-Vitka SE 43-1

U14:

Hornyák Lajos:

Szombaton ismét U14-es mérkőzéseken Törökszentmiklóson játszott csapatunk. Az első mérkőzésen egy végig fej-fej melletti küzdelemben döntetlent értünk el, elsősorban nagyszerű és odaadó védekezésünknek köszönhetjük a sikerként felfogható pontszerzést. A második mérkőzésen egy tőlünk jóval messzebb tartó csapat ellen sok gólt lőve, felszabadult játékkal győztünk!

KKHSZ – Tápiószele 18:18

KKHSZ – Albertirsa 30:3

Felnőtt:

Zelizi Miklós:

Vasárnap délután a Hajdúnánás csapatával mérkőztünk idegenben!
Az első félidőben hullámzó volt a játékunk, hol összeszedetten, hol kapkodva játszottunk. Többször is felzárkóztunk ellenfelünkre, de mindig sikerült 1-2 technikai hibával, hátrányba kerülnünk, de mindezek ellenére sikerült lőtávolon belül maradnunk.
A második félidőre az ellenfél, látva az eredményt, nem kockáztatott és felküldte az első sorát, akik 15 perc alatt véglegesen eldöntötték a mérkőzést,
addig méltó ellenfele voltunk ellenfelünknek.
Az első félidő jól szolgálta a serdülő lányok felkészülését, a jövőhét csütörtökön lejátszandó, hazai mérkőzésünkhöz!
Gratulálunk a felnőttben először játszó Tóth Ildikónak, aki 5 találattal mutatkozott be.

Hajdúnánás-KKHSZ 34-15

Az elmúlt hét eredményei

Az előző héten történtekről, a korosztályos csapataink edzői segítségével számolunk be.

U11:

Némethné Bana Anikó:

Az U11-es korosztályunk is pályára léphetett az elmúlt hétvégén.  Két mérkőzést játszottunk. Ebben a korosztályban még nincs eredmény számítás. A lányoknak nagyon nehéz lesz eleinte,hiszen most van az átállás a szivacskézilabdáról bőrlabdára, kis pályáról a szabvány méretű pályára, illetve már kiegészültünk a 6+1-es felállásra. Megszeppenve kezdtük a játékot,hiszen még a csapat nagy része nem játszott mérkőzést, pláne szurkolók előtt, nagyon szerették volna megmutatni a tudásukat. Öröm volt látni, ahogyan élvezték a játékot, számukra pillanatoknak tűntek a mérkőzések.

U13:

Hornyák Lajos:

A hétvégén a jól bevált rendszer szerint, ismét pályára lépett U13-as csapatunk is. Szombaton Hajdúböszörményben következett a két újabb erőpróba. A múlt héttel ellentétben most mindkét mérkőzésen sikerült maximális odaadással és hittel küzdenie mindenkinek, amire az ellenfeleinket látva nagy szükségünk is volt! Mindkét mérkőzésre jellemző volt hogy nagyszerű időszakokat, érthetetlen hibákkal tarkított percek követtek, de a küzdőszellemünk végig töretlen maradt, ami 2×40 percig igencsak megsüvegelendő tett a lányoktól! Ami jelenleg elvárható a csapattól azt maximálisan teljesítette!

KKHSZ– Kalmár DSE 9-14

KKHSZ – Szeghalom 14:13

Felnőtt:

Zelizi Miklós:

Vasárnap este Nádudvaron, a BLKSE csapatával játszotta soron következő mérkőzését csapatunk. Az előző meccsekhez képest már bátrabban, gólra törőbben játszottunk, átléptük az eddig elérhetetlen 20 gólt! Sajnos rutintalanságunk és a fizikai és tudásbeli hiányosságaink, ma is megmutatkoztak! De a küzdeni akarással nem volt probléma! A védekezést kell a jövő héten sokat gyakorolnunk, hogy fejlődjünk, kevesebb gólt kapjunk. Bizonyítva mind magunknak és az ellenfeleinknek, van bennünk potenciál.

BLKSE-KKHSZ 48:24

Az elmúlt hétvége eredményei

Október első hétvégéjén több korosztályunknak is kötelezettsége volt a saját bajnokságában, az alábbiakban az eredményekről, a szakvezetők tapasztalatairól számolunk be, képekkel színesítve.

U12:

Hajdúnánás SK Szatmár – KKHSZ 21-26

KKHSZ – Dombrád Mobil DSE 37-8

Némethné Bana Anikó:

Az elmúlt hétvégén játszottuk az első U12-es fordulónkat, ezért nagy izgalommal várták a héten a lányok, hogy hol és kivel fogunk játszani. Ezen a hétvégén, a Hajdúnánás Szatmár és Dombrád ellenfelei voltunk, mindkét mérkőzésén a kezdeti illetődöttség után, magabiztosan, gólra törően játszottunk. Mindenki hozzá tette a munkáját a sikerhez! Büszke vagyok a lányokra, mert végig mosolygósan, lelkesen, fegyelmezetten végezték a feladatukat és az „új” játékosokat is segítették az első góljaik megszerzésében.

U14:

KKHSZ – Abony 17:23

Székács SE Törökszentmiklós – KKHSZ 11:3

Hornyák Lajos:

Vasárnap U13-as csapatunk az U14-es korosztályban, Szászberekben játszott két mérkőzést! Mindkét ellenfél nagy falatnak bizonyult abból a szempontból, hogy nem sikerült pontot szerezni. Míg az első mérkőzésen a védekezés nem volt elég hatékony, a másodikon a góllövéssel álltunk hadilábon. Sajnos az egy év korkülönbség még ilyenkor nagyon sokat számít, de pontosan ezért játszunk itt hogy minden gólért és akár minden jó védekezésért hatványozottan kelljen megküzdeni, remélhetőleg ezzel még hatékonyabbá válik a fejlődésünk!

Felnőtt:

KKHSZ – Kalmár DSE 18-38

Zelizi Miklós:

Vasárnap a serdülő lányokkal kiegészülve, megyei felnőtt mérkőzést játszottunk. Az eredményben jól látható a két csapat közötti tudás különbség. Az első félidőt harmatgyenge támadás és védekezés jellemezte, a második félidő elején, már egyenrangúan játszottunk, de a végét megint elrontottuk. Így alakult ki a végeredmény! A sok technikai hiba nem fér bele, ilyen csapatok ellen, nem merünk felszabadultan, tét nélkül játszani.